Oldalak

2011. július 18., hétfő

Ma reggel... Gyengébb idegzetűek ne olvassák el!!!

... nem akartam blog bejegyzést írni, de úgy gondolom, hétfő reggeli leckének ez is megfelel. Szóval az úgy kezdődött, hogy nagyon mélyen aludtam, mondhatni pincében. Aztán jött a 6 óra és én nagyon hirtelen ébredtem és keltem is fel. Futás a kis konyhába kenyeret szeletelni. Na ezt nem kellett volna. A jobb hüvelyk ujjamból egy jó lencsényi darabot lekaszált a kenyér szeletelő gép. negyed 7-kor már keltettük is a háziorvost, hogy tegyen valami csodát. drága fiam megkereste az ujjacskám darabját és folpackba csomagolva a doktor orra alá dugta és megkérdezte a hogy vissza rakná e. Ő pedig visszarakta. Hát most csak reménykedek, hogy visszaforr az  kis darabka, mert ha nem akkor igen rusnya lesz az ujjam. Igazából nem fájt akkor sem amikor levágtam a darabkát, meg amikor a doki leöntötte betadinnal akkor sem. néha kicsit hasogat, de nem veszélyes. Holnap megyek vissza kötözésre.
A hiba nem az én készülékemben van...
Pedig nem is volt kicsi a kenyérdarab
 Ti hogy vagytok a háztartási balesetekkel? Jártatok már pórul?

6 megjegyzés:

  1. Kb. 15 éve jártam úgy, hogy egy (régi) egyforintos nagyságú részt sikerült levágnom az egyik ujjamból szintén szeletelővel. Úgy visszaforrt, hogy azt sem tudom már, hogy melyik ujjamról van szó. Jobbulást és nyugi, szépen be fog gyógyulni.

    VálaszTörlés
  2. én a bal mutatóujjam begyét engedtem át a húsdarálón. forradás nyoma azóta is ott van.

    Oldalborda egy szilveszterezésre indulás előtti este "szeletelte" hasonló mód az egyik ujját. irány a sűrgősség. én bekötöztem, ő ráhúzott egy zacsit, a doki előtt meg felcsapta az asztalra, s humorizált: némi véreshurka alapanyagot hozott.
    Azóta azért az uborkát késsel vágja.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, te szegény! Jobbulást kívánunk és reméljük nyomtalanul begyógyul.

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást neked, persze mindenkivel előfordul ilyen, de most jó ha egy kicsit takarékra teszed magad és pihensz, mert most egy kicsit összejött nektek nem??? Tegnap írtad a tüzet, ma az ujjad, remélem holnap már nem lesz semmi:-))))))
    Igazán minden jót kívánok már:-))))))

    VálaszTörlés
  5. Drága Andicsek!
    Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  6. Jujjjjj! Látom zajlik az élet nálatok!
    Tiszta horror! Míg át nem adom a szabásmintát addig remélem életben maradsz!(bocsi, persze utána is!!!!) Valamelyik nap anyósomnál kigyulladt a szalmabála, ebben a melegben nagyon kell vigyázni!!! én meg rendszeresen összetöröm magam....majd mesélek :-)
    Vigyázz magadra! Jobbulást!

    VálaszTörlés