Oldalak

2011. július 19., kedd

Ma elmentem...

...kötözésre! És örömmel újságolom Nektek, hogy vissza forrt az ujjam hegye. Jól megnéztem mielőtt bekötötte a nővérke. és megállapítottuk, hogy a ujjam körömmel együtt majdnem harmadával lett volna kurtább ha nem tesszük vissza a levágott darabot. Kicsit ugyan csálén áll de valamennyire ki fogja magát forrni. Kedves Lepkevár, 4Gyerek, Medora, Anikó Autumn, Ancsika köszönöm a jókívánságot, igyekszem gyógyítgatni leginkább a lelkemet, mert az jobban fájt mint az ujjam.

7 megjegyzés:

 1. azért látom a mai nap a lelkednek jót tett. hálisten szerencsés vagy. további hasonlóan gyors regenerálódást.

  VálaszTörlés
 2. Drága Andicsek!
  Most együtt gyógyulunk, és gyógyulnak a sebeink :)
  Hozzánk gyere el, bármikor!!!

  VálaszTörlés
 3. gondolom, családilag most aztán minden lehetséges balesetforrástól eltiltottak - vigyázz magadra, most még szépen megúsztad... belegondoltam, mit kezdenék kisebb ujjal - hát, arra jutottam, baromira hiányozna az a darab...

  VálaszTörlés
 4. Na, hurrá! Gondoltam is tegnap, hogy ez nem a te heted... Ilyenkor szoktam mondani, hogy bebújnék egy lepedő alá egy sarokba, és nem mozdulnék, nehogy még valami történjen :)

  VálaszTörlés
 5. Jobbulás kívánok és nagyon vigyázz magadra! :)

  VálaszTörlés
 6. Örülök, hogy ennyivel megúsztad! Jobbulást és pihenj sokat!

  VálaszTörlés
 7. Kedves Andicsek!

  Pár évvel ezelőtt a lányom hasonlóan járt. Én is visszatettem a levágott ujjdarabot, és az ujja "kinőtt". Körömvirág krémmel kenegessed, az jól puhán tartja, nyugodtan belekenheted a sebbe.

  VálaszTörlés