Oldalak

2011. május 30., hétfő

Nagyon szépen köszönöm...

, hogy foglalkoztok a problémámmal, megosztjátok velem a gondolataitokat és támogattok ebben a helyzetben. Mármint, hogy maradjak itt az infósztrádán, és várjam meg türelmesen a helyzet javulását. Megnyugtatott a tudat, hogy figyeltek rám, és ezt még egyszer  köszönöm, tényleg nagyon jól esett . A hétvégén ismét szabtam varrtam de még titkos a projekt, mert még nem készült el a mű.
Kellemes napos, jókedvű hetet kívánok mindannyiunkanak!!!

(még egy aprócska megjegyzés: a hozzám írt kommentekre nem tudok válaszolni, mert eleve nem tudok belépni, a komment elküldése után felajánlja, hogy készítsek új blogot.)

2 megjegyzés:

  1. milyen kedves.....mármint hogy felajánlja....heti néhány tíz blogot készíthetnél....:) ez a blogspot nagyon mókás :) aztán tessék írni, várjuk a fejleményeket..

    VálaszTörlés
  2. nálam az a trendi (más nem nyúl a gépemhez), hogy heteken keresztül be vagyok jelentkezve. Este mozillát lezárom, de nem jelentkezek ki. Így nem tud nekem a drága blogspot kedveskedni. persze van, hogy egyszerűen nem adja a különféle blogokon a betűkombinációt, s akkor lőttek a komment postázásának.
    de tényleg, várj még, e miatt ne már szakíts a dologgal.

    VálaszTörlés