Oldalak

2011. május 27., péntek

Blogcsend...

...vagy törlés. komolyan elgondolkodtam. Már sehova sem tudok írni, ráadásul a rendszeres olvasók képe is eltünt nálam. Még a hét folyamán kűzdök. Ha nem javul meg a blogspot, (vagy mi a ráknak hívják) likvidálom a blogomat. Most így döntöttem.

5 megjegyzés:

  1. Megbánnád. (Tapasztalat.)

    A rendszeres olvasók bizonyos időközönként minden blogból eltűnnek. Én sem láttam őket vagy két napig. Lehet, hogy valamit javítanak/újítanak. A többi blogszolgáltatónál ezerszer több fennakadás van. (Ez is tapasztalat. :) )

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz.Most tényleg vacakol valamit a Blogger és ugyan csak január óta vagyok, de ennyi hiba még sosem volt. De azután mindig kijavítja! Ha nem akarsz írni, tegyél fel képeket, azt is szívesen nézzük.

    VálaszTörlés
  3. A rendszeres olvasók nekem se volt meg tegnap egész nap, aztán egyszer csak visszajött. Engem meg a fene evett meg, mert pont délelőtt láttam, hogy van egy új olvasóm és nem és nem tudom megnézni.

    Emiatt ne töröld, meg fog javulni.

    A kommentet meg előfordul, hogy google fiókkal nem engedi, de ha engedélyezve van a névtelen, akkor úgy igen. Sajnos ennek én se tudom, mi az oka, egy ismerős blogján olvastam.

    VálaszTörlés
  4. Ne töröld. :)

    Nagyon vacakol a blogger, én nem is láttam az oldalam, a barátnőm meg nem tudott megjegyzést hagyni. Majd megjavul:)

    VálaszTörlés
  5. Én egy hétig nem tudtam kommentelni, csak az asztali gépről, sem belépni a bloggerembe. Minden átmenet nélkül. Most a férjem állított valamit, és most jó a laptop is. Szóval ne ezen múljon.
    A zuram egyszer megpróbálta elmagyarázni, hogy is működik ez az óriás-dolog, ami a blogger, a youtube, a picasa, a google meg a gmail meg a többi hatalmas adattároló, ami ide tartozik. Nem egészen értettem, jókat röhögött is rajtam, de valami olyasmi volt, hogy nagy óriási hajókon úsznak a számítógépek, amiken vannak az adatok, és ide-oda másolódnak, egyik hajóról a másikra. Szóval lehet, hogy az egyik hajón valami baj van. De van még jó néhány, és úgyis rendbehozzák. Mert ide-oda másolódnak. És elő tudják keríteni, ami elveszett. A blogspot még mindig jobb, mint a blog.hu, vagy bármelyik másik, hidd el!

    VálaszTörlés