Oldalak

2012. szeptember 6., csütörtök

Tartozom...

... Nektek egy rövidke beszámolóval. Persze annyi minden mással is...
Szóval nálunk is elindult a tanév. És persze mindezzel együtt a nagyobb betűs Élet,. Mivel a kis és nagy betűk között nincs méret különbség így ezért jeleztem azt, hogy nagyobb betűs az Élet. Szóval Annámat "elnyelte a gimnázium." Ezt a szó összetételt Húgomtól csakliztam el. Az Ő Kicsi lánya 8 osztályos gimiben kezdte a hétfőt. Neki sem könnyű. No de térjünk vissza a saját portánkhoz.
Anna lányom múlt szombaton elköltözött. Persze nem végleg, és nem örökre. Mivel lehetőségünk adódott kollégiumi elhelyezésre, így hát kihasználtuk a lehetőséget. Budapesten a Szél utcában van a kolesz, ahol remélem Anna megtalálja a helyét és sikeres lesz itt is. Ahogyan az Igazgató Asszony az év nyitón elmondta: vigyáznak a lányainkra és megígéri, hogy a lehetőségekhez képest anyjuk helyett anyjuk lesznek a nevelők és szeretetben békességben terelgetik őket előre. Szak tanárok foglalkoznak velük délután, és korrepetálást is tartanak. Szóval megnyugtató, hogy jó helyen van   a kicsikém. De ez a hét rettenet volt. Hiányzott, hogy nem jött haza, bár ha itthon van sem sokat látom, de hát ugye a tudat...., hogy itthon van.
Kinyomtattam az órarendet, hogy lássam mikor várható az a fránya telefon csörgés... mert ugye a kapcsolat tartás sürgős és azonnali. Meg kell tudnom, hogy jó fejek a tanárok és hogy fiatalok, és hogy tulajdonképpen minden rendben van,. Atya világ. hát nélkülem is boldogul- jaj de nehéz. Na de aggodalomra semmi ok. Fejlődő képes vagyok, belejövök,. Már holnap találkozunk, és töltött paprikát kért, és megyek elébe és nagyon várom haza,,,. Remélem a nyakamba ugrik és mesél és mesél és mesél...

és majd én hozom ide az élményeket

Kellemes jóészakát mindenkinek!

Andicsek

6 megjegyzés:

  1. Szóval várjuk ám az élményeket.
    Volt mesedélután?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SZépen lassan vissza találok ide, és hozom a meséket!:)

      Törlés
  2. :) most találtam rá a blogodra! nagyon tetszik:) fel iratkoztam:)

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/
    puszillak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy megtaláltál!
      Igyekszem megszolgálni a bizalmadat!:)

      Törlés
  3. Szia, Kedves! Egyazon cipőben járkálunk, én is meg akarok halni a magánytól, van valami tuti tipped?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dóri!
      hát eleinte rettenet volt a magány, este 6-ig. Egyenlőre igazi hobbyt nem találtam még , amiért "megvesznék" , de talán majd megtalál:)

      Törlés