Oldalak

2012. július 20., péntek

Köszönöm, hogy...

...elsétáltok errefelé. Hát akkor folytatom. Valahol ott hagytam abba, hogy Lánykámat felvették az áhított iskolába. Megtörtént a ballagás, majd utána a vendég látás. El kellene hinnetek, hogy 37 kedves rokon, és ismerős jött el és ünnepelt velünk. Nem készült sok kép. Annáról készült pár fotó de a buliról nem. Valahogy elmaradt, és bevallom töredelmesen, a fényképezés az utolsó dolog lett volna, ami eszembe jut,. hát nem jutott. Kedves barát nőm Marika, és még kedvesebb fia Balázs nagyon sokat segítettek a "rendezvény" lebonyolításában. Nagy köszönettel tartozom nekik, még ennyi idő elteltével is megborzongok, hogy minden úgy sikerült, ahogy elterveztük, és minden úgy stimmelt, ahogy kellett. Balázs főzte a nagyon nagy üstben a bab gulyást. 2kg szárazbab rengeteg husi és zöldség, szóval minden, ami bele való volt az bele került. Aztán "csemegének" 2és fél kiló darált húsból tojásos-kolbászos Stefánia szelet, - igazán jól sikerült. Volt disznó vágáskor készült hurka, kolbász, meg pecsenye hús is sült. nem kevés. krumpli és francia saláta volt köretnek. Végül tonnányi na jó 4kg! esküvői süti valamint harminc krémes "dugónak". ezekről sem készült kép. Sajnálom is nagyon, de ugye késő bánat...
íme néhány kép a ballagásról:


Íme a Ballagó Diák. ott hátul meg a büszke anyuka.
Van mire nagyon büszkének lennem. Kicsit jobb mint négyes átlagú az évvégi bizi!!

Figyel, figyel, de mire is?

Egy új "szokás". kirepülnek a gyerekek ;)
Hát igen. lezárult egy korszak. Eddig sem volt egyszerű, de valljuk be a folytatás... hát igen nem lesz könnyű egyikünknek sem. 

2 megjegyzés:

  1. Igazi tyúkanyó vagy! De a csibék bizony kirepülnek...Gratula a bizihez!
    :-))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a sikeres felvételihez! A mi sálunk is pont ez az anyag-szín volt. (Szerintem az évezredes felhalmozott készletüket söpörték ki ezzel...)

    VálaszTörlés