Oldalak

2012. március 12., hétfő

Ajjaj...

Nyilvános az ideiglenes felvételi jegyzék a Than Károly Ökoiskola honlapján. Rettenet, és borzasztó. De a remény hal meg utoljára. Úgy érzem felfogtam a szabályokat amiket még mindég nem értek. De majd elolvasom még egyszer vagy kétszer. ha a sorban kiesnek az előttünk levők miért nem érek rá akkor sorrendet változtatni... annyira rövid a határidő... ááá bonyolult.

Kellemes keddet!

Andicsek

13 megjegyzés:

  1. hát ja. csak egy tétel: rendvédelmi osztályba jelentkezők száma 300gyerek. sorrend szerint 109. hely. 40 fős osztálylétszám várható. ennyien nem fognak kihullani. még további 4 szakra jelentkeztünk. arányéban kb u.a.

    VálaszTörlés
  2. hát elég durva, hogy mennyiből mennyit vesznek fel... tanítottam magyart egy gimiben - volt olyan osztályom, ahova csak kitűnő tanulókat vettek fel, de a szakközepesek sem nagyon voltak négyes alatt...persze a pedagógusnak könnyebb (már, ha tényleges tudás van a jegy mögött), meg az iskolának is jobb a jó statisztika. na de na... mondjuk azt még valószínűsítem, hogy az első 108 gyerek között jópár van, aki ugyanoda jelentkezett még, mint ti, úgyhogy ha azokat szétszórom még másik három helyre, bele is férhettek a negyvenbe. melyik iskoláért kell szorítani?

    VálaszTörlés
  3. Már teljesen össze zavarodtunk.. a 2ik pofon ettől a sulitól 1 éves munkánk van benne.. thanba voltam bele szerelmesedve de ezek után már tényleg nem tudom.. van a telepy de oda nem szívesen megyek.. Hunyadi erre már nem mondok semmit.. de a nő megmonta aki a szóbelin kérdezett .. ha a rendvédelmi szakra nem vennének e fel akkor mennék szakközépbe lehet ez lesz.. a rendvédelmin nincs sok esélyem max a másik 3ra .
    vissza térve erre a kitűnő tanuló felvételre
    osztályomból többen megjelőlték a Kardost miklos , ahova a ful kitűnőket veszik fel és a pornépet aki 3-4 azt mind rakják kifele....
    mindenesetre nagyon rosszul esett hogy erre a helyre kerültem elsőnek ha előlem ki esnek ha nem

    VálaszTörlés
  4. Niki! Than Károly ökoiskola gimnázium szakközép stb. én még a nyelvi előkészítőt is lenyelném. plusz egy év ajándék ggyermekév

    VálaszTörlés
  5. na, akkor összegyűjtöm minden pozitív energiámat..

    VálaszTörlés
  6. Drukkolok nagyon,hogy végül minden úgy legyen, hogy a legjobb legyen...

    VálaszTörlés
  7. Köszönjük mindenkinek a szurkolást és a bátorító kommenteket, igazán jólesik, köszönjük!

    VálaszTörlés
  8. Szia Andicsek!
    Szeretnélek játékra hívni a Kutya és Konyha blog írójához.
    Folytatódik az Online Vacsoracsata 2. fordulója.
    http://kutyaeskonyha.blogspot.com/2012/03/jatek-az-izekkel.html

    VálaszTörlés
  9. Andicsek, és mikor lesz végleges eredmény?
    Még drukkolunk!

    VálaszTörlés
  10. Nelli köszönöm szépen hogy szóltál! Láttam a felhívást és már jelentkeztem:)
    4Gyerek! köszönjük a szurkolatodat! április 18-19.-ére várható a végleges felvételi lista. sosenem lesz az idén április18. bár az nap lesz a névnapom. Szépséges névnapi ajándék lenne.

    VálaszTörlés
  11. hát el sem értem az utolsó sorig a fenti bejegyzésedben.
    és máris jött a gondolatom, hogy akkor megkapod névnapi ajándéknak. akkor folytatódnak a drukkhegyek!

    VálaszTörlés