Oldalak

2011. december 30., péntek

Megígérem...

..., hogy nem ígérek és nem fogadok meg semmit. Mióta az eszemet tudom, ilyen tájban mindig megígértem ezt azt, pl elpakolok magam után, mindig elmosogatok, nem eszek annyi csokit, ezzel párhuzamban lefogyok, ja meg mindig kivasalom és elrakom a ruhákat amit kimosok. és még sorolhatnám jó sokáig.
   Most sem lesz ez másképp, csak most leírom. És ugye a szó elszáll az írás megmarad.  Kicsit közhelyes vagyok ma, de az ígéret szép szó ha megtartják.... hát úgy jó:) Szóval nem ígérek és nem fogadok meg semmit. és akkor itt most elakadtam. Sosem uralkodott rajtam közlés kényszer, de amióta próbálkozom értelmes szavakat egymás után a képernyőre varázsolni, azóta egy kicsit más a helyzet.
Vannak restanciáim nem is kevés. Nem ígérem meg, de szeretném mielőbb letudni őket. Ajándékok megvarrása, újságok könyvek postára adása. A napokban láttam,hogy megjelent Norbi új cd-je ha rábukkanok megveszem hátha sikerül tornázni is. kiszabadítottam a szobabringát, addig is túrázok a szoba közepén. Nem ígérem meg, de beosztom jobban az időmet, hogy több jusson mindenkinek belőle(m) aki igényli. Szeretnék többet írni, mert úgy érzem hozzátartozik a személyem fejlődéséhez. És ugye a fejlődéshez változásra is szükség van, de továbbra sem ígérek meg tutira semmit. Az a biztos. Viszont ennek az évnek is elérkezett  a legvége. Azt hiszem sokunk vágyát fogalmazom meg azokkal a reményteli gondolatokkal, hogy a jövő év sokkal jobb kell, hogy legyen. Annyian és annyira akarjuk, hogy ennek így kell lennie. és akkor így is lesz.

Mindannyiunknak kívánok eredményekben szeretetben boldogságban barátságban gazdag, tervek megvalósításában sikeres, boldogsággal, szeretettel teli évet!!!

7 megjegyzés:

  1. Andi, én sem fogadkozom. De azért tervezek és igyekszem majd :) Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd...

    VálaszTörlés
  2. Én sem fogadkozom hangosan, csak titokban magamnak:)
    Boldog Új Esztendőt kívánok Nektek:)

    VálaszTörlés
  3. Én életemben először most teszek fogadalmakat, többet is (környezetem sajnálatára NEM elpakolás témakörben :D ). Kívánom, hogy a te fogadalmaidnak legalább egy részét sikerüljön megvalósítanod - de szigorúan csakis akkor, ha tényleg jobb lesz neked tőle ;) Nagyon Boldogat!

    VálaszTörlés
  4. A próféta szólt belőled, remélem!
    Mindnyájatoknak többet, jobbat, szebbet, könnyebbet :-)
    Puszika!

    VálaszTörlés
  5. "Kívánok én hitet , kedvet,
    Szép szerelmet, hű türelmet.
    Utakhoz fényt, csodát, álmot.
    Békességet, boldogságot.
    Szép szavakat és égre kéket.
    Emberarcú emberséget.
    Verseket, célt, igazságot.
    Daltól derűs , jobb világot.
    Bokrok mellé társnak fákat.
    Napfényt , amely el nem fárad.
    Tekintetet szembenézve.
    Éjt, meg nappalt soha félve.
    Kézfogásos tiszta csöndet.
    És mosolyból minél többet" !!
    Boldog Új Évet!
    Erika

    VálaszTörlés