Oldalak

2011. június 3., péntek

Engem nagyon zavar...

... hogy állandóan hívogatnak telefonon. Mégpedig arra kíváncsiak, hogy hol szoktam nyaralni, hányszor szoktam nyaralni, és hogy milyen fantasztikus ajánlata van számomra. itt ott ilyen olyan szálloda népszerűsítése, És ez természetesen akkor, mondjuk mikor épp vasárnapi rendes heverés, vagy alvás neadjIsten kedvenc film nézése közben. Évek óta ez megy és már nagyon unom. Amióta ez a telefon számunk van, a telefon könyvben ott van a nevünk mellett egy kis paragrafus jel mely azt hivatott jelezni, hogy nem kérünk semmilyen marketinges telefon hívást. A tavalyi évben olyannyira elszaporodott eme jellegű hívások száma, hogy cselekvésre szántam el magamat. Felhívtam illetékes elvtársat (telefon központ ügyfélszolgálat), hogy mi a teendő. Mondom a horror árú előfizetési díj beszedésén kívül van e mód arra, hogy valahogy megvédjenek engem mint szolgáltatásra éhes ügyfelet. A válasz persze , hogy nem az én érdekeimet védte. Kérjem el a hívó fél nevét címét, cége nevét. És ha összejön néhány akkor tegyek rendőrségi feljelentést zaklatás címén, mert hogy megtehetem. Na mondom  magamnak azért ennyire nem vagyok gaz galád, de a nem kívánt hívó felekre ráhoztam a frászt. Szépen visszakérdeztem a nevüket, cégük nevét, majd felhívtam a figyelmét  a légypiszokra (paragrafus jel) majd közöltem radírozzon ki a listáról illetve tegyen a nevem mellé egy pontocskát , hogy nem kérek több hívást, majd jelezze a felettesének, hogy most lőttek maguknak egy rendőrségi feljelentést( amit persze -még- nem tettem meg, e ezt nem kötöttem az orrára.) Volt aki nagyon gyorsan lerakta a telefont. 
   Eredetileg heti szinten 8-10 hívás lecsökkent 2-3 ra. Úgy látszik hathatós volt a módszer.
és most a szokásos kérdés:
Titeket zaklatnak üdülési jog vásárlással és egyéb dolgokkal? Adomány kérés stb? Mit tesztek ellene?


u.i.: 3darab üdülési jog eladó!!!

5 megjegyzés:

  1. Nincs vezetékes telefonunk :D
    A férjem egyszerűen nem veszi fel azokat a telefonokat, ami nem jelzi ki a hívószámot. Én felveszem ugyan, és hagyom, hgy végezzék a munkájukat. Általában rákérdezek rögtön az elején, hogy üdülés?Nem tudunk menni, pici gyerekünk van. Ez elriasztja őket :D

    VálaszTörlés
  2. hogy mik vannak felétek....
    azért itt sem kispálya, naná éjfél után fél órával riaszt és lép akcióba a fax: valami humán erőforrásos értekezésekre meghívó és társai.
    na egyszer qrvára begorombultam, felhíttam őket egy adott számon (amin az érdeklődőket fogadták), s olyannyira sikerült kiakadnom, hogy azóta nem csengett éjfél után a telefon.
    akkor hiába is kapnám föl a kagylót, hisz automatára van téve, ki a fene küldözgetne másképp abban az órában.
    rám a Metro van rámkapva, legutóbb rájuk kérdeztem, hogy netán ingyen is osztanának valamit vagy hogy, mert pénzem épp max zörgő van a pénztárcámban. azóta nem jelentkeztek.

    és még egy szösszenet: ilyen esetekben nem érdekel engem, hogy ez a munkája annak aki telefonál. qrvára kiakadok, főleg ha idegesít a téma, vagy aludna a gyerek vagy az egyetlen tv műsoromat nézem (vagy bármi más, ami számomra fontos). no, akkor elküldöm őket.
    de a pasim ő nem. képes fél óráig fuldokolni a dühtől, de nem teszi le a telefont. nekem az ilyen hívások max fél percet ha tartanak.

    VálaszTörlés
  3. mások is panaszkodtak, hog nem megy a blogspotjuk állítólag egy új böngésző telepítése segített. egy próbát megér.

    VálaszTörlés
  4. Kikocs, engem mobilon is megtalálnak naponta 3x, lakástelefonon is, annak ellenére, hogy mindkét telefonszámom titkos, letiltott, telefonkönyvben nem szerepel:)))

    Andicsek, napokig nekem sem működött a blogspotom.

    4gyerek, én is hamar megszabadulós típus vagyok:)))

    VálaszTörlés
  5. Vodafone, van-e pár percem. Ja, mondjad. mennyire vagyok elégedett ezzel, meg azzal. És hogy mennyi pontot adnék a tízből, meg hogy kicsit, közepesen, teljesen. Ezt felsorolja minden kérdésnél. Kérdem: Mondja, mennyi kérdés van? 45... Az ötödiknél jártunk. Elbúcsúztam, letettem.
    A bankomtól hívnak állandóan, hitelkártya ajánlatokkal, elmondtam ha még egyszer felhív ezzel valaki, megszüntetem a számlám. Azóta semmi.
    Amúgy ha ilyen biztosítós-üdülésesek hívnak, a szavukba kell ám vágni, mert ezek hadarnak! levegőt sem vesznek, úgy beszélnek. Úgyhogy sajna bunkónak kell lenni, és közbevágva mondani: Nem érdekel! Majd lerakni. Más nem nagyon működik.

    VálaszTörlés