Oldalak

2013. június 4., kedd

..."Az osztály...

... vállahatatlan magatartása miatt az év végi osztály kirándulás elmarad. A kötelező kifizetés után a megmaradt összeg az osztály pénz kasszába kerül."...

Ezt a körlevelet kaptuk az Osztályfőnöktől körlevélben. Most indul a szülői tetszés/nem tetszés vita. még várok, talán írok is néhány keresetlen szót...

3 megjegyzés:

  1. Szerintem nem helyes döntés osztályfőnök részéről. Ha problémája van a gyerekekkel azt még megértem de akkor a pénzt fizessék vissza. A másik dolog hogy ilyenkor azért nem körlevelet kéne írni hanem soronkívüli szülőit, szerintem legalábbis így gondolom ez lenne a helyes! Kíváncsi leszek végül kinek az akarata győz?:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Éva! minden szavaddal egyet értek. A teljes összeget nem tudnák visszafizetni, mert van foglalási költség meg lelépési költség meg a fene tudja hogy hívják. Levelező lista lett létrehozva a szülők részérey, hogy a fontos infók haza jussanak,. A fegyelmezést sem most kellett volna elkezdeni hanem az év elejétől fogva. Soron kívüli szülőit is össze lehetett volna már hozni persze, szerintem is. Nagyon fiatalka a főnök, neki is tanulni kell még a pedagógiát. Sok mindent nem tanítanak meg az egyetemen, hanem a gyakorlat hozza. az biztos, hogy ezt a helyzetet SEM sikerül neki tökéletesen megoldani.

    VálaszTörlés
  3. Én erre csak azt mondom, hogy nem kell mindenkinek tanárnak menni, pláne osztályt ne vállaljon, ha nem képes rá. Nekünk is sikerült egy ilyet kifogni,de szerencsére ez már csak a múlt.

    VálaszTörlés