Oldalak

2013. január 20., vasárnap

Nem mehetek...

... el szó nélkül a félévi értékelés mellett. Több kedves blogon láttam, hogy megemlékeztek eme jeles eseményről. Sokan szurkoltatok nekünk a pálya választás idején, így hát ezért beszámolok az eredményekről. Előre bocsájtom, hogy én még ilyen büszke talán soha nem voltam Annámra. Megmutatta, hogy tud Ő ha akar. Minden esetre nem szeretném, hogy  nagyon önelégült legyen, mert az hosszútávon nem tesz jót, de most nagyon örülök. Lessétek meg Ti is (zárójelben jegyzem meg, hogy jónak nevezhetjük de javítani lehetne mit év végére)




ott a lap alján van 50 óra hiányzás. Közbejött egy külboka csont törés. Persze pont akkor,  amikor a világ végén "nyaraltunk",Anna olyan profin oldotta meg az orvoshoz menést rögzítő eszköz vásárlást injekció kiváltást stb. , hogy sem külső segítségre nem szorult, és még haza sem kellett jönnünk idő előtt.Szóval felnőtt a Lány. A probléma megoldó képessége, meg némely felnőtt képességeit is túl szárnyalja,.

történt még:
kicsi a rakás, nagyot kíván


szárnyas vágás. Azért írom így, mert volt közöttük tyúk kakas jérce. eddig ugye  nekiültünk négyen- öten és reggeltől estig jó ha 30 madárral végeztünk. Na de most jött Gabi és párja. És én csak tátottam a számat. Délután négyre 75 darab szárnyas hevert konyhakészen az asztalon. Köszönöm Gabi!:)

Aztán sütöttem is meg főztem is, de képek nem készültek, amiről meg készült kép annak vagy nincs itthon a receptje, vagy elfelejtettem , honnan vettem. Egyszer majd csak utol érem saját magamat. Bár ha emlékezetem nem csal a blogom el is múlt már 2 éves. Mivel nincs visszafoghatatlan közlés kényszerem, talán ez az oka hogy csak 80 valahány bejegyzésem van,na de mivel nem ígérek semmit, nem kérhető számon a több bejegyzés:)

Kellemes vasárnap délutánt kívánok!

Andicsek



6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nagylánynak! Remélem gond nélkül gyógyult a lába!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen!:) szerintem az időjárás-változást mindig meg fogja érezni, és párszor mondta azóta hogy fáj, fáj, de alakul.

      Törlés
  2. Andicsek, itt ülök a képek előtt, és konkrétan bámulom őket. Gratula a lányod bizijéhez, felnőttes magatartásához.
    A szárnyas hegy teljesen elbűvölt. Ezt ki-ki a saját kicsi kacsójával takarította? Semmi csibekopasztó és társai?
    Minden elismerésem......mestermű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves 4Gyerek!:) Köszönöm a gratulát! eddig úgy volt, ahogy írtam, hogy nekiültünk 5-en, akkor volt a napi 30. Most jött Gabi és párja...:-) persze hozta magával a csibe kopasztót, viszont Gabi egyedül!!! pucolta a madarakat. 10-kor fogtak hozzá és d.u 4-re kész is voltak!! és még pörzsölni sem kellett!!! szóval profin dolgoznak!

      Törlés
  3. Bizony ügyes nagylányod lett, minden elismerésünk az övé. Ezt a Gabit meg én is kölcsönkérném egyszer (igaz, előbb meg kell vennem a hetven csirkét...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Újságíró!
      Bizton mondhatom, ha minden logisztika meg van szervezve, mennek Ők bárhova, ha egyen csirkéről van szó (méretben korban) hamarabb megy! ha gondolod mail-ban elmesélem, hogy hogy is történik az akció!:)

      Törlés