Oldalak

2012. április 16., hétfő

Segítenétek a feltörekvő....


 ... tej ivó nemzedéknek egy kicsit???

Anna lányom kérését szeretném felétek továbbítani, mert már alig van fülem. Merthogy lerágta. Én nem értek a facebook-hoz és a szavazós játékokhoz amiket ott hirdetnek. Néhány kattintás erejéig kérlek titeket, hogy szavazzatok nap mint nap a a lentebb látható linken Utasi Anna által kreált doboz grafikára még legalább 2 hétig. Bevallom még nem néztem meg, hogy meddig tart a játék, de értékes és egészséges nyereménye reményében küzdenek a nebulók.
 http://tej.sparkreativ.hu/creations/view/20902

 Szóval kattintsátok Annának össze a nyereményt!
Köszönjük!!!

9 megjegyzés:

  1. És aki esetleg most először szavaz annak az e-mailre fog menni egy visszaigazoló link az csak 1* fog menni többször nem ha nem igazolják vissza nem érvényes a szavazás
    köszönőm annak aki szavazni fog sokat jelent nekem legalább 1* nyerjek valamiben :-) köszönőm!

    VálaszTörlés
  2. kellene történjen valami mikor az emilben érkezett linkre rákattintok? mert nálam egy tök üres fehér oldal, azon kívül semmi.

    VálaszTörlés
  3. na, visszamentem a szavazós oldalra. aszongya, hogy a címemről ma már érkezett szavazat, menjek vissza holnap.
    szal akkor megtörtént.

    Hajrá Anna!

    VálaszTörlés
  4. igen kell valamit alul ki ír kriksz krakszba hogy vissza lett igazolva elvileg mennie kellene de nekem Ibcsi szavazása óta megálltam 51 en... 6 ik vagyok 64 kell az elsőhöz 3-4 helyre fel kell jutnom 2-3 hét alatt jóéjt :-)
    és köszönőm :)

    VálaszTörlés
  5. Sajnos már nem csak az enyémre kellene szavazni :-( nagyon le vagyunk maradva így aki rá ér és még nem mászott falra ettől a nyavajátol a következő linken akinek van kedve kérem szépen szavazzon végig mert mindenki küzd .. a többi gyerek is már muszáj egymáséra szavazni..
    http://tej.sparkreativ.hu/creations/best-schools/1939 nem sok csupán 5 oldal de másolás és beillesztéssel 5-10 percet mondok hálásan köszönőm!

    VálaszTörlés