Oldalak

2012. március 2., péntek

Nem is tudom,...

, hogy ennek a bejegyzésnek milyen címet is adjak. Mondjuk pl.: Minden rendben van körülöttünk. Ez egyébként  igaz. Kishercegem a műtét után gyors gyógyulásnak indult, bár egy varrat ügyes volt és úgy elbújt, hogy 2 nap múlva visszatérést okozott a kórházba. De azóta kezd szépen lassan visszatérni minden a rendes kerékvágásba. Megvolt a szülinapi buli is Anyukámék és Húgomék voltak nálunk ünnepelni. Persze volt eszem-iszom dínom-dánom, bolti torta és saját gyártású céklatorta. Szerintem az eddigi legjobbam volt. Aztán a második cím lehetne például, hogy Tavaszodik mifelénk is. És tényleg. Napot is láttunk mostanában meg sarat, és a téli szutykot amit a hó eltakart eddig. Ha lesz egy kis szél és eső mentes időszak, hát van mit összeszedni. Aztán a következő cím: Elmúlt egy év. Szinte hihetetlen, de pont ma egy éve született meg ez a blog. Néha édes, néha mostoha gyermek, de azért sikerült eddig életben tartani. Ha tudna szegény, biztosan panaszkodna, hogy elhanyagolom, nem törődök vele, ügy ahogy megérdemelné. Napokig felé sem nézek, az sem érdekel, hogy a ruhája is slendrián, és tornyosulnak az olvasatlan bejegyzések, és a gazda kommenteket sem ír, pedig hallotta, hogy juszt is kommentel, hogy ne tűnjön a feledés homályába, hiszen virtuális barátait megkedvelte és nyomon követte, hogy telnek a napok határon innen és túl, a szomszédban és Világvégén. Hát meg azt is hallotta a fent nevezett édes mostoha blog gyerek, hogy azt ígérte alkotója, (bár azt is tudja, hogy nem ígért sem magának sem másnak semmit, kivéve  a tartozásai rendezését (brrrr) )   hogy minden nap ír 5 mondatot. akár tetszik akár nem. Mármint az adott napon ha tetszik valami azt is, ha nem tetszik valami azt is leírja.  Hát ez a következő feladat a sok egyéb más mellett. Mondom én. Hát hogy tudunk változni, ha nem úgy, hogy mindig valami mást csináljunk mindig valami újat.
statisztika:
Oldalmegjelenítési grafikon 10103 oldalmegjelenítés - 66 bejegyzés, utoljára közzétéve: 2012.03.02. - 56 követő

 Holnap akartam igazából posztolni arról, hogy milyen egy motivációs beszélgetés. Ugyanis holnap megyünk Lánykámmal az elébb említett tevékenységet megejteni.  Magyarul mondván szóbeli felvételi elbeszélgetésre megyünk. Holnap ilyenkor már sokkal jobban fogom tudni, hogy milyen is az.
Kellemes nevetős vidám hétvégét kívánok!!!
Andicsek

7 megjegyzés:

  1. Kedves Andicsek!
    Gratulálok a blogod egy éves évfordulójához!:))) Örülök, hogy jól van már a fiad, anyukámat is néhány hete műtötték sérvvel, sajnos begyulladt a műtét helye és a varratokat idő előtt ki kellett szedni, így most két naponta jár kötözésre. :(
    Írj csak minden nap, nemsokára, egy hónap múlva eléred a 100. bejegyzést! :)) Neked is egy kellemes, nevetős hétvégét kívánok és sok puszit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Autumn! köszönöm, hogy írtál és hogy bekukkantassz néha. Szegény Anyukád. Érdekes dolgok történnek:( kell egy kicsit több rendszert vinnem az életembe, minden szinten.

      Törlés
  2. Boldog szülinapot tejtesó!

    Nagyon örülök, hogy együtt lettünk 1 évesek, és gyártsd csak továbbra is a bejegyzéseket!
    Puszil Mariann !

    VálaszTörlés
  3. Gyógyulgassatok továbbra is, mert munka az lesz rendesen, ha igazi jó idő köszönt ránk.... A gyermeknek meg szorítok, hogy pozitív legyen a benyomás a beszélgetés után - mindkét részről... szép napot neked:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok az egy évnyi kitartáshoz! Remélem marad még lelkesedés! A nagylányodnak pedig sok sikert!

      Törlés
    2. Köszönöm, igyekszünk jót s jól csinálni ami tőlünk telik:)

      Törlés
    3. elképzelések persze vannak, hogy mikor mit , milyen sorrendben kellene csinálni, de mindig közbe jön valami!:) most pl tavaszköszöntő disznóvágás és disznótor a faluban, úgyhogy most megyünk enni:)

      Törlés