Oldalak

2012. február 13., hétfő

Állapot és...

... helyzet jelentés. Meglátogattuk a sérv műtéten átesett Kicsi fiamat. Hát igazából nem tudom, hogy hogy kellene magát  éreznie és mennyire kell fájnia, de az biztos, hogy drága Kicsim nem állt illetve feküdt a helyzet magaslatán. Kiszolgáltatottság (kacsába pisilés), múló fájdalomcsillapíó hatás. és a környezeti ártalmakról ( látvány szomszédok baja hangja szaga ) nem is beszélve. Anyai lelkemet is megviselte a helyzet, hát még szegényemet. Lázban éhségben és fájdalomban fekvő teste nagyon nem volt felemelő látvány. Nagyon remélem, hogy jobban lesz holnapra. Bízzunk a legjobbakban.
Amikor hazajöttünk akkor szembesültünk, hogy nincs gáz. Férjem hívta a gázosokat, ők persze tudtak a problémáról. Azt a felvilágosítást kaptuk.hogy talán hajnalra lesz is a faluban gázszolgáltatás,. Mivel nincs alternatív fűtésünk, így érdekes lesz. Kint most -13 fok. és hűl. Hát érdekes lesz.

6 megjegyzés:

  1. Andi, nálunk melegvíz nincs - mert az elfagyott konyhai csap környékén kilukadt vhol a vezeték és mind elfolyt a bojlerből. A szívroham kerülget.... fűtés van, gyertek bátran. a betegnek meg jobbulást - a párom anno egy hónapig szenvedett a sérvvel műtét után, szóval ne várj túl sok csodát holnapra még... de majd csak.

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást a fiadnak!
    Remélem a gázkérdés megoldódott.

    VálaszTörlés
  3. Fiadnak jobbulást!
    És remélem a gáz-helyzet is megoldódni látszik :(

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást kívánok a Fiacskádnak!

    VálaszTörlés
  5. A műtétet legalább előre tudtátok.
    Van már meleg?
    Kicsi fiad hogy van?

    VálaszTörlés