Oldalak

2011. november 8., kedd

Szégyen szemre...

... most hasított belém a tudat, hogy kaptam én még ajándékot a nyáron! Szégyellem is nagyon, hogy a Medorától kapott farmer táskát nem mutattam meg. Elnézést Dóri, szánom -bánom. De nem akarok közhelyes lenni de jobb később mint soha!:)
Íme a táska amit Medórától kaptam! mellette a levélke kedves szavaival:) Persze a tatyó már nem így néz ki. Használatba vettem, és azóta is jön velem. Köszönöm Dóri!

Van még egy restanciám. Ezt meg még jobban szégyellem, hogy nem sokkal előbb tettem közzé. Valamikor jó régen kértem a varrós blogtársadalmat, hogy segítsen nekem "zabostarisznya" szabás mintát keresni. Aztán hipp-hopp kiderült, hogy Ancsikával majdnem "földiek" vagyunk, hiszen alig néhány km.-re lakunk egymástól. Szóval tőle meg ezt a szütyőt kaptam amit itt is megköszönök, persze ezt is használtam a nyáron, jó sokat. Amolyan kis nyári lótifuti  tatyó:



bocsi ezt nem tudtam a megfelelő irányba fordítani
Ancsika varrt nekem illetve a Leányomnak egy iskolai tankönyvek és egyéb teljesen felesleges egyéb dolgok (mint körző, vonalzó, ellenörző) tárolásához szükséges csinos kis (nem ez így nem helyes, egy bazi nagy) táskát Arról sajna nem készült kép, mert Anna azonmód elvitte. Szóval Ancsika köszönöm a munkádat és azért remélhetőleg a tél beállta előtt még befordulok az utcátokba!:)

6 megjegyzés:

  1. SZia! Alapállapotban a kép legyen miniatűrök nézetben-minden mappában van ilyen "nézetek"gomb, a menüsor alatt.
    Akkor már csak egy teendőd van, a kép fölött az egér jobb gombját megnyomva kiválasztod a "elforgatás jobbra" vagy "elforgatás balra" parancsot.

    Remélem sikerül :))

    VálaszTörlés
  2. vagy megnyitod windows fényképnézegetőben, és csak rá kell kattintani a nyílra, hogy melyik irányba forgatnád. Ha továbblépsz róla, el is menti.
    Csinosak a tatyóid - néhai énemmel ellenben ma már én is megelégszem évi két - három új darabbal (általában évszakfüggő), bezzeg régen néhányhetente vettem új táskát - minden ruhához volt másik. Sebaj, ezt az ember nem növi ki,még sokáig jók lesznek :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy megmutattad. Remélem csupa jó dolgot hurcolsz benne haza! És a telefonos infót is köszönöm újra, kérlek maradjon köztünk (még egy rövid ideig)!Szia.

    VálaszTörlés
  4. Heni, Niki köszönöm a segítséget, Ott voltam bajba(n), hogy volt olyan,hogy előjött a fordító ikon és volt, hogy nem találtam. most leginkább azt nem tudtam megtalálni hogy hol lehettek a nyilak, (elég vicces volt mert egy másik képet sikerült)
    Ányi az elismerés a készítöknek jár:)
    Dóri igazán szívessen!:)

    VálaszTörlés
  5. :-DDDD
    Én olyan jókat szoktam vidulni a bejegyzéseiden!
    Köszönöm, hogy engem is megemlítettél. Remélem Anna táskája még bírja a strapát! Bármikor jösz, várlak szeretettel!
    És én cserébe kaptam tőled a gyermekmintás vásznakat, amik nagyon jól beváltak, hamarost el is fogynak!
    Nagyon-nagyon köszönöm őket!
    puszi

    VálaszTörlés