Oldalak

2011. november 14., hétfő

Levelet kaptunk lájf

Bizonyára emlékeztek rá, hogy nemrégiben segítséget kértem Tőletek itt a blogon egy földrajzi kérdésben. Erre azért volt szükség, hogy lehetőségeinkhez mérten hibátlanul tudjunk Lánykámmal kitölteni egy pályázatot amit az a hőn vágyott középiskolája tett közzé. Ez arról szólt, hogy a világ fővárosairol volt egy négy oldalas pályázat meghirdetve. A helyesen kitöltött pályázatot beküldő gyerekeket az iskola nyílt napján megjutalmazzák.
Ma  I.V.K. -ra(ifjúsági vöröskeresztes nap) ment vissza a Lánykám és az iskolatitkár az alábbi levelet nyomta a kezébe:
Remélem jól olvasható. Szóval az már tuti, hogy díjazásban részesülünk. persze ez a díjazás mindannyiunknak jár egy kicsit, hiszen többen dolgoztunk rajta. végül is Maryenne  volt a tuti befutó. Ö találta meg a tuti választ. DE ha ez (is) kellett ahhoz, hogy felvegyék Annámat az iskolába akkor már megérte. Mégegyszer köszönöm!

7 megjegyzés:

  1. Örülnék ha felvennék. Szívesen segítettem!

    VálaszTörlés
  2. Jajj, ez tök jó hír!! Gratulálok! A Than-ban kétszer voltam egy volt évfolyamtársam ott tanít) és szimpi iskola volt. Szorítok, hogy minden jól összejöjjön. Ja, és még egy érdekesség: én is Móra Ferenc Általános Iskolában tanítok, csak épp Mosonmagyaróváron.

    VálaszTörlés
  3. Maryenne nagyon boldogok lennénk miis!
    Ányi köszönöm! Mi is voltunk bent a lánykával a nyáron. bekukkantottunk és beleszerettünk első látásra. (Nem szólnál egy két jó szót az évfolyamtársadnak az érdekünkben? Hű de piszok vagyok ugye? de az ember mindent megtesz vagy legalábbis sokmindent az áhított cél érdekében) Rendvédelmi szakra menne a Gyermek. és nagyon akarja:)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálunk a sikerhez! Ezek után tutira felveszik majd!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok én is! Remélem felveszik a lánykádat!

    VálaszTörlés
  6. Szupi, gratulálok én is :-)))!!!

    VálaszTörlés