Oldalak

2011. szeptember 15., csütörtök

Nemsokára...

...nyaralni megyünk! Először is arra lennék kíváncsi, hogy Sárvár és környékéről jár e ide valaki? Másodszor: tudom, hogy sok érdekesség, látni való van azon a környéken. Kérlek titeket, osszátok meg velem a lehetőségeket és az élményeiteket! Harmadszor: ha voltatok a sárvári gyógyfürdőben, meséljétek el nekem, mit tapasztaltatok ott!
válaszaitokat köszönöm!
Andicsek

4 megjegyzés:

  1. Én kb 30km-re lakom Sárvártól:)
    Hangulatos, szép kis-város, várat gondolom úgysem hagyjátok majd ki:) Fürdő nagyon igényes,szép , környéken ez van a legjobb árban,gyerekeknek is van kialakítva medencék, és gondolom most még hely is van normálisan..:))
    Nem tudom mennyire akartok csavarogni, de akár Sümegre is leugorhattok egy nap, Szombathelyen is van pár hely mit érdemes megnézni..:)

    VálaszTörlés
  2. Andi, nagyon nagy a csend.... Megvolt a nyaralás? Jöhetnél új infókkal, meg a pipik sorsa is határozottan érdekelne...szép estét neked.

    VálaszTörlés
  3. Igen, nem, igen. dióhéjban ennyi. Bővebben? Igen, nagy a csend. kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy cserben hagyom azokat akiket sikerült ide édesgetnem. De aztán az is lehet, hogy nem is kíváncsi rám senki(nyilván, ha nem írok nincs látogatóm sem). viszont azért ugye ott figyel a statisztika, néha jönnek. A nyaralás e hét szombaton indul és pont egy hétig tart majd. talán majd összeszedem magam, és újult erővel csapok bele a lecsóba, képletesen és-vagy valóságosan. A madarak köszönik jól vannak. Azóta világot látott még egy adag szárnyas. ezek 15en lettek. pont 1 darabbal több az első alomnál. szerintem kész csőd, de a fiam nagyon akart próbálkozni, eléggé hézagosan sikerült. No majd csak összeszedem magam. ja és semmit nem állítottam át, mégis mailban kellett engedélyeznem a komment közzétételét. aztán meg nem tudom módosítani a beállításokban a beállítást. Lehet hogy csinálni kéne egy másik blogot, és ezt ráültetni arra.?? változik a blogger, na de ennyire? köszönöm az érdeklődést, neked is hasonló jókat kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Hát akkor jó pihenést nektek - remélem aztán megjön még a kedved az írogatáshoz, mert nekem hiányoznak a bejegyzéseid...

    VálaszTörlés