Oldalak

2011. augusztus 10., szerda

Megtörtént...

...az első játékom sorsolása! Kérem, higgyétek el nekem, hogy minden szabályos volt! Sem csalás sem ámítás nem történt. Szakszerűen és precízen fázisfotókat is készítem és hozzám képest egész tűrhetően dokumentáltam a részleteket. Sőt egy kis csavart is elhelyeztem. Ígértem egy kis meglepetést is, de ismerem a képességeimet és a hibáimat is így tehát egy kicsit szerényebb meglepivel készülök. Nos következzen a sorsolás részletei:

Itt a lista a résztvevők neveivel. Szám szerint 14.
Szépen összehajtogatva Csilla barátnőmtől kapott Napsugaras tálkában
dobpergés... és az első nyertes Mónika
második dobpergés: és a nyertes: Macus
végül a harmadik dobpergés : Vera aki egyébként  az 50. követőm is egyben
és itt látható a pici csavar:)



Kérem szépen: a jobb oldali nevek tulajdonosainak köszönettel tartozom ezért döntöttem úgy, hogy a sorsolástól függetlenül nekik is elkészítem az ajándékot, mert tőlük kaptam olyan segítséget annyi jó szándékot ami mellett nem mehetek el szó nélkül. Lássuk hát az indoklást: Valamikor tavaly télen A kutya és konyha blog kedves tulajdonosához kezdtem el járogatni elsőként. Ott kaptam ihletet és támogatást, hogy belefogjak eme nem épp egyszerű tevékenységbe(aztaaaaaa de körmönfontan sikerült leírnom a gondolataimat)
4Gyerektől kaptam ez elsők között azt a bizonyos "kezdő rúgást" persze a lehető legjobb indulattal:)
Aztán Kicsikató volt az "áldozat" akit sikerült kinéznem magamnak, hogy csinálja meg az első bejegyzésemet mert nagyon szűkös volt a határidő, és persze neki köszönhetem a blog arculatát ami szerintem nagyon jól sikerült, nem is változtatok rajta.
És végül Nagymamis. kérésemre küldött nekem körömvirágkrémet a lenyisszantott ujjam gyógyítgatására. Komplett ajándék csomagot kaptam tőle és kedves szavait és a kisvirágot is őrzöm a szívemben és a szekrényemen egyaránt. No meg az ujjamat is mert szerintem a krémnek is köszönhetem, hogy a helyén maradt. Köszönöm még egyszer!
Nos hát ennyi volt a történet.  Kérem szépen  a nyerteseket és a számomra kedves blogtársakat a jobb oldali oszlopban, hogy a tamsi@citromail.hu címre legyenek kedvesek elküldeni a címüket. Kicsikató és Nagymamis címe megvan, de kérem a többieket küldjék el. Lehetőségeim tükrében igyekszem elkészíteni a nyereményeket és elküldeni mindenkinek.
köszönöm, hogy játszottatok velem!!!


jaj majd elfelejtettem a játékot a játékban!!! Aki megfejti, hogy mi van a képen? hát kérem neki is varrok egy kínáló tálkát!!! Nos engedjétek szabadjára a fantáziátokat és találjátok ki, hogy mi van a képen!!!
Ebben az esetben a határidő péntek reggel 9. óra. Az első helyes megfejtő a nyertes!!!


Köszönöm!
Andicsek


13 megjegyzés:

  1. még egyszer: igazán nagyon szívesen :))

    (tippelni nem merek, elég furán néz ki:)))

    VálaszTörlés
  2. Gratula a nyerteseknek! Kicsit ijesztő az a valami:) Talán egy iszonyúan elvízkövesedett fűtőszál?

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mézeskalács! Gratulálok!! (jó hamar lelőtted a poént :))) Igen ez egy rettentően elvízkövesedett boyler fűtőszál ami 2 éves. Látszik milyen jó a vizeink és vízközmű hálózatunk. Kérlek küldd el a neved címed a fenti mailra!!! Köszönöm! Andi

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a nyerteseknek! És köszönöm a játékot :)
    Nagyon durva ez a fűtőszál...

    VálaszTörlés
  5. Tényleg eltaláltam????? De jó!!!!!
    Nem mondod komolyan, hogy két éves???? Felénk is kemény a víz, de azt meg sem gondoltam volna, hogy két év alatt ilyen is lehet. Sürgősen rászabadítom az emberemet, hogy nézze meg!

    VálaszTörlés
  6. Drága Andicsek!
    Nahát! Benéztem hozzád és meglepetésként értek kedves szavaid az ajándékról nem is beszélve! Hűű és nahát mégegyszer! Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Andicsek! Nagyon kedves vagy, Köszönöm! De tudod ugye, hogy nekem már az is öröm és ajándék, hogy a krémem segített a gyógyulásban. A fütőszál borzalmasan fest.............nálunk is gond a víz keménysége.............de ennyire azért nem!

    VálaszTörlés
  8. Sorsolástól független nyeremény? Ilyen is létezik 2011-ben? Komolyaaaaan?
    És komoly az a bizonyos "rúgás"? Ennek azért örülök (tudd jobban mint a sorsoláson kívüli dolognak...persze azt sem nézem le), hisz én csak azt akartam, hogy átéld azt, hogy milyen az, mikor az ember már blogtulajdonosként járkál ide-oda szétnézni, kommentelni. Ez ad egy bizonyos valahova tartozást. Ezzel együtt egy örömöt is. Amit gondolom érzel, hisz azért is hírdetted a játékot.
    Szóval még egyszer köszönöm szépen a kedves szavaid, sokat számít.
    S akkor hajrá, a következő cél ugye a 100 bejelentkező. No meg 100 blogbejegyzés, 1 éves blogszülinap. A sor pedig végtelen.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Andicsek!
    Nagyon szépen köszönöm, egy kis fényt hoztál ma nagyon rám fért.. Köszönöm a játékot

    Gratulálok a nyerteseknek.

    Az első pillanatba tudtam , sajnos a mi fütőszálunk is ilyen volt, de hogy hány év alatt azt nem tudom..

    VálaszTörlés
  10. Sajnos az előző bejegyzésemből lemaradt a gratuláció! Bocsánat....Szóval gratulálok a nyerteseknek!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm szépen. De jó! Nem is hittem volna, hogy nyertes leszek.

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok a nyerteseknek és Neked is, hogy ilyen jó kis csapatot tudtál összehozni ide! Ennyi lelkesedést!

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok a nyerteseknek, és köszönöm a játékot én is! :)
    Nem semmi, hogy két év alatt így tönkrement!

    VálaszTörlés