Oldalak

2011. július 26., kedd

ANNA...

...és Anikó név nap van ma. Valamikor hajdanában volt nekem egy nagymamám. Őt hívták Annának eredetileg, de mindenki Annus néninek hívta, Nekem tetszett az Annuska is. Így aztán adott volt, hogy ha egyszer lányunk születik: Anna lesz a neve. Csak így egyszerűen Anna. Nem becéztem soha. Érdekes módon hogy a családban is tartotta magát ehhez mindenki, legfeljebb Annácskának titulálják akkor, ha kérdeznek róla. én így szeretem ahogy van, szeleburdin, néha kissé szemtelenen figyelmetlenen szétcsúszottan(de hát ugye ezeken dolgozunk, hogy ne maradjon így) jószívűen, kedvesen, szinte mindig mosolygósan, aranyosan  szóval úgy ahogy van. Hiszen az enyém!
   Drága kicsi Anna lányom: Nagyon boldog neved napját kívánok! Anyukád!!

Mint kiderült a sógornőm is jár ide a blogomra olvasgatni, és bár ma személyesen is felköszöntöttük, itt is megemlítem Őt, hiszen olyan vendéglátásban volt részünk (gofri kávé capuccinó), hogy a fülünk is ketté állt.
Kedves Ancika sógornőm: Neked is kívánok boldog név napot!!!

És végül de nem utolsó sorban biztos itt is vannak a blogokon ANNÁK ÉS ANIKÓK! Nekik is kívánok minden jót a mai napra Nagyon sok szeretettel!!!
   Andi
6 megjegyzés:

 1. köszönöm anyu !!! :)
  (Anna)

  VálaszTörlés
 2. Sok boldog névnapot nekik :) (a gofrit én is szeretem: csokipudinggal+tejszínhabbal....)

  VálaszTörlés
 3. Boldog Névnapot a lánykádnak is, és a sógornődnek is. :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog névnapot! És megmutathatná magát az ünnepelt... Legalább egy avatart.

  VálaszTörlés
 5. Drága Sógornőm Andika! Nagyon köszönöm a jó kívánságokat még egyszer. Puszi Anci u.i. köszönöm Diusnak is

  VálaszTörlés