Oldalak

2011. június 9., csütörtök

Még gombócból...

...is sok az a szám szerint 27- ahányadik házassági évfordulónk van ma. Mintha tegnap történt volna. De komolyan. És mennyi minden történt azóta. Születés, halál, öröm és bánat. De ezek a dolgok az élet velejárói, csak meg kell tanulni mindent a helyén kezelni és lehetőleg nem sokat rágódni olyan dolgokon amit úgy is megold az idő. Szóval elmondhatom nyugodtan, hogy mi még most is boldogok vagyunk. Nem sorolok fel mindent, amink van vagy amink nincs, hisz ez a nap nem erről szól. Remélem a következő 27 év legalább ilyen jó lesz!:)
Ja és ajándékot is kaptam bár igazából nem szoktuk egymást így meglepni. volt egy régebbi olympus fényképező gépem. ma megkaptam az utódját: egy Kodak C143. Úgyhogy most már csak témát kell keresni.  Ami lehet, hogy az utcán hever?  no majd megnézem!:)
Most nem teszek fel kérdést.  De szívesen várom az írásaitokat. (csak válaszolni nem tudok.még nem rendeződött a  hozzáférésem a saját blogomhoz)

5 megjegyzés:

  1. Óriási nagy gratuláció, olvastam az Újságírónál a soraidat, nagyon szépen éltek! És még legalább ennyit szeretetben, együtt!

    VálaszTörlés
  2. Jú, klasszisokkal lépéselőnyben vagytok. Gratula a szépe évekhez, valószínűnek tartom, hogy nem érdemtelen ajándékként kaptad az új gépet.

    ps.
    monnyon le a blogspot a hülye buktatóival együtt.

    VálaszTörlés
  3. gratulálok és kivánom,hogy mindíg ilyen boldogok legyetek

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Kívánom,hogy legalább újabb 27 boldog évetek legyen:)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok, bár az enyémhez képest ez "semmi", egy hónap múlva ünnepeljük a pont tízzel
    többet- a tiétek is már annyira jelentős szám, hogy így maradnak a dolgok az idők végeztéig, ennyi év után már nincsenek nagy változások két ember között, csak szeretet, megbecsülés, békesség, nagy-nagy összeszokottság, félszavakból, félpillantásokból egymás értése és ez így van jól. Vigyázz a férjed és a magad egészségére, hogy még nagyon sokáig legyetek társak mindenben:-)))

    VálaszTörlés