Oldalak

2011. június 15., szerda

Ma kihoztak a...

... sodromból. Már 39. napja, hogy megtörtént a szolgáltató csere. 39. napja nem jó az internet. Délelőtt egész gyors, viszonylag jó. Délutánra már lassú estére meg is áll. Fél hétkor de van, hogy nap közben is. Leginkább akkor amikor a Fiam hazajön. Mintha valaki lesné az utca elején, hogy mikor jön haza akkor lenyomja a kapcsolót. 39 napja minden nap hívjuk a hiba bejelentőt.Sokáig kedvesen megértően. Átlag 27-29 perc várakoztatás után veszik fel a telefont. És akkor azt nyögik, hogy központi hiba van és a türelmünket kérik. Na az az ami már elfogyott. Tegnap aztán betelt a pohár. Vonalas telefonról hívtuk őket, mert azt még nem ismerték, 11 perc után felvették. Kisfiam rendkívül udvarias volt viszont így is sírásba kergette szegény telefonos munkatársnőt.(mondtam a gyereknek, legyen olyan udvarias ahogy neveltem, nehogy bepereljék rágalmazásért vagy akármiért is) Hiába valamit tanult Zepter tanfolyamokon a gyerek, még az én állkapcsom is lebegett a levegőben úgy beszélt a drágám. És lőn csoda: szóba hozta a a fogyasztó védelmi feljelentést meg a falu gyűlésen való számonkérést. ja el ne felelejtsem: kérte a hölgy főnökét. Na nem azzal most nem lehet beszélni, jó akkor mondjon egy időpontot amikor lehet. Na 20 percnyi nyomozás után előkerült a feljebbvaló azzal is 20 perc beszélgetés, hogy hogy jönnek ahhoz, hogy ennyi idő után sem működik a szolgáltatás és nem fizetjük ki stb stb. (azt persze nem lehet).
Ma délelőtt jött két szervizes autó. Felmásztak az oszlopra egyeztettek beszélgettek szereltek. Majd Bementek a szembe szomszédhoz. Na erre már én is kimentem, hogy aztán miért nem hozzám jönnek be. Hát azért nem - mondták az urak- mert a szembe szomszéd címe van leadva nekik, hogy nem jó a netjük. (Ők talán egyszer szóltak be)
Na mondom addig el nem mennek innen amíg nincs nálam is net. Erre azt mondja a szerelő. hogy az nem olyan biztos..Na mondom, akkor kiszúrom a kerekeiket. Azt mondták, csak az egyik autóét, hogy a másikkal eltudjanak menni. Na erre már ordítottam ahogy kifért a csövön, hogy mit képzelnek, magukról, hogy az ember járatja a száját és ennyi idő után is szahara stb stb. Válasz: Ne velük kiabáljak, mert ők a legkisebb lovak és mindig azt rugdossák. stb stb Volt néhány kellemetlen szó váltása. Nagyon feldúlt voltam. de nagyon nagyon. Régen remegett kezem lábam ennyire. De azóta jobb a net. Ja és azt mondták az urak, hogy a mi hiba bejelentésünkből egyetlen egy sem ért el hozzájuk!!! Na erre varrjunk gombot.
 Azt hiszem folytatjuk tovább a harcot ha úgy adódik. A másik alternatíva a telefonos, de az méroszabb...
Reméljük megjavul. A blogspot nálam még mindig rosz, elnézést ha nem válaszolok, de amint lehet pótolom!

U.i.: Majdnem elfelejtettem a kérdésemet! Valakinek elfekvőben "zabostarisznya" szabásminta leírással, elfekvőben nincs a szekrény alján?

4 megjegyzés:

  1. Uhh, szegények... melyik szolgáltató ez? (Egyébként ezen vagyok kiakadva, hogy az embernek miért kell kifizetnie egy olyan szoláltatást, ami nem is működik???)

    VálaszTörlés
  2. egy tanács, ha elfogadod. lehet ennél a történetnél már nem müx. de hátha.
    hibabejelentésnél iktató számot kell kérni. szóval este jelentesz, számot kérsz, másnap délelőtt ismét hívod és érdeklődsz az adott számmal mizu.
    és megértelek, én már rég bementem volna, s az asztalt rájuk borítom. ez van. nem szeretem ha a szerződés a számla értékének bezsebelésére korlátozódik. és amúgy juszt se fizetnék.

    VálaszTörlés
  3. Együttérzés repítve!
    Nem jó, ha az ember bizodalma megcsappan.

    VálaszTörlés
  4. főleg, ha nincs választási lehetőség, és csak egy szolgáltató. Jelentsétek írásban (biztos van e-mail címük), annak legalább van nyoma - aztán lehet egymásra mutogatni. sőt, hivatkozhatsz a számos eddigi bejelentésre, amire no reakció. Ha nem is fizetnek kártérítést, de legalább megcsinálják a netet, meg vki megüti a bokáját... nagyon megérdemli. Vagy szoktak adni ingyen gyorsabb netet egy hónapra, meg ilyenek...
    de legrosszabb esetben mondd meg, hogy kapnak egy gyönyörű cikket tőlem - antireklámot.

    VálaszTörlés