Oldalak

2011. június 21., kedd

Lehet, hogy már...

... nagyon unjátok a nyafogásomat, meg a hisztimet, de az internet szolgáltató nagyon nem akar becsületesen szolgáltatni. Már mindenféle fenyegetéssel előálltunk és semmi illetve nem sok változás. A multkori visításom után tegnapig viszonylag élvezhető volt a net de tegnap este ismét leállt, ma meg alig éri el az alsó sebesség határt. Azt mondják központi hiba. immár 40 valahány napja. Valamint előre nem tervezett leállás, na de akkor miért pontban este 7 órakor? főműsoridőben, ás leghamarabb éjfél körül de leginkább reggelre áll helyre a sebesség??? És a vicc az, hogy a telefonos kisasszonyoknál nincs nyomunk. Nem értem. Változatlanul várjuk a javulást mert nem tudok váltani, illetve lehetne, de tapasztalatok szerint az még rosszabb.
 elnézést ha valakit untattam.
Andi

4 megjegyzés:

  1. mondom: iktaószám követelés, legjobb személyes, írásos, sorozatos panasztétel. akkor mehettek fenyegetőzni bárhova. mert nyoma volt, amit tudtok bizonyítani. ezek szemetek, másképp nem lehet velük.

    VálaszTörlés
  2. ja, és este 7 óra. értem. akkor másnap reggel tenni írásos panaszt.

    VálaszTörlés
  3. itt a környéken nem tudok upc irodát, viszont történt némi előre lépés. le fogom kérni telefon híváslistát és panaszt fogunk beadni, hogy ne érezzék jól magukat. viszont helyeselte az iktatószám kérést, mert egyetlen hibabejelentés sem ért hozzá. békével elváltunk és fogom tudni neki jelezni ha nincs netem:)

    VálaszTörlés
  4. Fogyasztóvédelem? Levél nekik, másolat a szolgáltatónak, a többszöri beszélgetéseket felhozva, időpont szerint - kötelesek megtartani a felvételeket x ideig, vagy mi -, hogy el vagytok zavarva mindig, és semmi nem lesz jobb.

    VálaszTörlés