Oldalak

2011. június 17., péntek

És megtaláltam...

És megvan és HEURÉKA!!! Megoldódott a "blogspot" probléma!!! egy egyszerűen banális módszerrel. Bocsássatok meg nekem, nem tudom melyik kedves blogtársamnál olvastam, hogy mennyire egyszerű a megoldás! Egyszerűen le kell tölteni a Mozillát és rögvest megoldódik a probléma. Eddig explorerem volt. Csak most annyi a problémám, hogy a kedvencsávban lapuló rengeteg blogot hogy fogom ide áthozni. Esetleg valami ötlet? mármint hogyan lehetne áthúzni a kedvencsávot?  De most az a lényeg, hogy sikerült, és be tudok jutni a fiókomba és tudok kommentelni és egyébként is hurrá!:) jól indult ez a mai nap!:) Aki tudja adja át, hátha másnak is jól jön az ötlet!! Szép napot!!

4 megjegyzés:

  1. ööö...mi is a kedvencsáv? a könyvjelzők vagy mi?
    bocsi, még ha nem is tudom kapásból a megoldást, szeretnék segíteni. nem próbáltál ráguglizni a problémádra?

    különben Heuréka felkiáltást olvasva már-már azt hittem az internet szolgáltatóval jutottatok dűlőre, megtaláltátok s orvoslódott a hiba. na, akkor még ez kell megoldódjon mint a gordiuszi csomó

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szia Andicsek!

    A legjobb módszer a google reader (www.google.hu/reader/) használata! Ha felveszed az összes általad olvasott blogot oda, az új bejegyzéseket mindig megtalálod, olyan, mintha e-mailt kapnál! Szerintem érdemes kipróbálnod, én nagyon szeretem! Meg is tudod osztani/"tetszikelni"/csillagozni/küldeni a számodra érdekes posztokat!

    VálaszTörlés
  4. Tanács nincs, csak az öröm, hogy örülsz végre!

    VálaszTörlés