Oldalak

2011. május 24., kedd

Nem vagyok profi...

... varrónő, de azért törekszem. Mindig gyermeki lelkesedéssel vásárolok szöveteket, meg mindenféle anyagokat, hogy majd egyszer... egyszer nagyot alkotok. Aztán szomorúan veszem tudomásul, hogy bár hiába próbálkozok az alkotás sosem jön össze úgy ahogy én szeretném. Bár gyermekeimnek hajdan varrtam inget, nadrágot, nem nagyon megy. Na de majd most! Lelkes olvasója vagyok a http://www.varrohaz.hu/ oldalnak, ahol találtam egy egyszerű varrni valót, ami ajándéknak is remek. Megpróbálkoztam vele és sikerült is. Az egyiket már meg is kapta a "kiszemelt:                  
Újságíró és Világvége esetei blog írójának küldtem el. Egyéb meglepik mellett ezt a kis tálkát, mert nagyon szeretem az írásait. és akkor a képek.


rajzoltam és szabtam


és szabtam és rajzoltam


varrtam és vasaltam majd elküldtem:)

 És most is egy kérdés, ami inkább kérés: véletlenül nincs otthon valakinek egy úgynevezett "zabos tarisznya" szabásmintája elfekvőben, amit hajlandó lenne nekem elküldeni? előre is köszönöm!

4 megjegyzés:

  1. bizony... és az anyaga is nagyon jó, meg a színe is...:) nekem már van:)

    VálaszTörlés
  2. Én is olvasom ezt, jó dolgok vannak itt kezdőknek is. Ügyes vagy! És rögtön ajándékozol is,ez kedves.És végre valaki, aki pont úgy fényképez, mint én :)) !

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nem reagáltál a bellychef@gmail.com-ra{előző post kommentje},akkor most eladók a fürge ujjak vagy nem?

    VálaszTörlés