Oldalak

2011. február 27., vasárnap

Beköszöntő

Szeretettel köszöntök minden idelátogatót!
A sok bátorítás hatására fogtam bele olyanba amibe még életemben soha. Köszönetet mondok Autumnak, A Kutya és konyha blog írójának valaint 4Gyerek Anyukájának és Nellinek aki első olvasóm lett. Olyan blogot szeretnék írni, amit együtt Veletek szerkesztünk. Legyen ez egy nagy kaland! Szeretnék gyerekneveléssel, házimunka ésszerűsítéssel, kézimunkával és minden olyannal ami körül vesz engem Téged, Minket, tehát a világ ami körülöttünk van.Olyan tippeket tanácsokat szeretnék csokorba szedegetni, ami mondjuk a kezdő háziasszonyoktól a Nagymamákig mindenki talál nekivalót legyen az egyszerű bonyolult recept vagy kézimunka leírás, vagy mit tegyünk ha csöpög a csap. Kérlek Téged Vándor, ha erre jársz: hagyd itt a kézjegyedet és építsük együtt ezt a világot!
Köszönöm:)
Andicsek

15 megjegyzés:

  1. Szia Andicsek!
    Nagyon, nagyon sok sikert kívánok Neked a blogodhoz!:-)
    Kíváncsian várom mit fogsz főzni!
    Szorítok Neked!Puszi

    VálaszTörlés
  2. Az órát állítsd be Andicsek!Most nézem, hogy 16:42 van a bejegyzés mellett és még tegnap.
    Pedig most már 1:46 van és hétfő.:-)

    VálaszTörlés
  3. Szia Andicsek!
    Üdv a blog világában.
    Ha valami segítség kell a bloghoz, szólj nyugodtan, bár én sem tudok mindent:-))
    Ha ennyi minden lesz a blogodba akkor jövök sűrűn:-))

    VálaszTörlés
  4. kedves Nelli nagyon kedves vagy! de tényleg! még arra is csak nehezen jöttem rá, hogy hogyan kell a saját blogomba belépni., nemhogy időpontot állítani:)) Gesztenye neked is köszönöm, hogy megtört a jég. És azért írtam az elején, hogy mi mind együtt szeretném ha íródna mert úgylátom hogy ilyen kaláka mozgalom nem nagyon van.
    Segítség igen SOS az is nagyon kell:) tudom hogy le van írva, hogy hogyan kell linkt létrehozni, de pl gőzöm sincs vagy nem értem a szavak egymásutánját. na estére a menyemnek való talán segít és akkor menni fog. Neketek is köszönök mindent:)

    VálaszTörlés
  5. Liket nem nehéz létrehozni.
    Amikor írod a bejegyzésedet, azt amit linkké akarsz tenni az egér jobb gombjával kijelölöd, aztán a szerkesztő sorban, a bejegyzés tetején van egy olyan, hogy link, arra rákattintasz, kijön egy kis ablak és oda bemásolod annak az oldalnak a linkjét, amit meg szeretnél jeleníteni.
    Húú, remélem érthető voltam, ha nem írjál ide.

    VálaszTörlés
  6. Hihihíííííííí a képek már megvannak, az összekötő szöveg meg alakul úgyhogy legkésőbb holnap megvagyok!!!! Igorka után szabadon: nyihahahaaaaaaaaa

    VálaszTörlés
  7. Andicsek most megvagy! :))) És viszontláthatod magad az oldalamon is az ajánlóba! Úgyhogy tessék szépen sok bejegyzést írni! :)))))

    VálaszTörlés
  8. fogok fogok, de már egy ötletről le is maradtam.. ezt most nem mondom meg mi, de van más a tarsolyban. majd lesz valahogy.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon drukkolok neked!:) Örülök, hogy elkezdted!:)

    VálaszTörlés
  10. Kedves Maryenne nagyon köszönöm:)

    VálaszTörlés
  11. Andicsek! Elfelejtettél valamit! Neked van már egy díjad is....:))))))

    VálaszTörlés
  12. igen igen tudom, nincs elfelejtve, csak még nem vagyok kiokosodva , hogyan hozhatnám el, de igyekszem. légyszi egy kicsit még vigyázz rá!:)

    VálaszTörlés
  13. Kedves Andicsek jó,hogy itt vagy velünk,nagyon örülök!Szeretettel Georgina

    VálaszTörlés
  14. Boooocsánat, hogy kicsit sok időt vett igénybe míg írásra adtam itt fejem (ha egyik gyerek betegeskedni kezd, akkor..., bár 2 hónapig kórság nem járt erre, most meg én is)
    Naaagyon szuperr elgondolással indítottad útjára a blogod, sok olvasót, hosszú életet neki (meg Neked is)

    Merő nagy megtiszteltetés első bejegyzésed harmadik sorában viszontlátni magam. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  15. A kezdők lelkesedésével vágtam bele ebbe a projektbe. nagyon lelkesít, hogy ennyi támogató bejegyzést kaptm tőletek. Számomra meglepő, hogy hogy még ennyi rengeteg gasztro blog után is "vevők" vagytok az újra. köszönöm!
    4gyerek! mielőbbi gógyulatot kívánok Nektek!

    VálaszTörlés